Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından Ankara Sanayi Odası işbirliği ile düzenlenen ve TÜBİTAK 1503 programı tarafından finanse edilen 17. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği, 14 Haziran 2024 tarihinde öğrencilerin, akademisyenlerin ve sanayi temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümleri son sınıf öğrencilerinin akademik danışmanları ile firmalar bünyesinde gerçekleştirdiği bitirme projeleri 17. Ar-Ge Proje Pazarı’nda sergilenmiştir. Çalışma hayatının başlangıcında olan öğrencilerimizi üniversite-sanayi işbirliğine önemli bir katkı sağlayan projeleri için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.