TÜSİAD’ın gerçekleştirmiş olduğu, Ankara TEKMER’in ev sahipliği yapmış olduğu “Kurumlarda Girişimcilik Buluşmaları” etkinliğine katılım sağladık.

Bu toplantı ile kurumların girişimcilik yolculuklarını, deneyim ve bilgi paylaşımlarını dinledik. Mevcut girişimcilik uygulamaları ve yaşanan tecrübeler noktasında Üniversitemiz girişimcilik ekosistemine aktarılmak üzere bilgi edindik.

Bugün ki etkinlikte sunum ve değerli bilgi paylaşımları için TÜSİAD Kurumlarda Girişimcilik Çalışma Grubu Başkanı Bilge Kalpaklioglu Eyilik‘e, Ankara TEKMER Genel Müdürü İmran Gürakan‘a ve tüm panel konuşmacılarına çok teşekkür ederiz.