×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

ARDEB 1007 Programı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının müşteri kurum olarak yer aldığı “Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu, Abiyotik ve Biyotik Stres Koşullarına Dayanıklı/Tolerant Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi” başlıklı çağrı başvuruya açıldı.

Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda küresel iklim değişikliğine bağlı olarak yaşanan abiyotik ve biyotik stres koşullarına tolerant/dayanıklı, verimli ve kaliteli ürün arzını sağlayacak rekabet gücü yüksek, nitelikli yeni hat/çeşit ve anaçların geliştirilmesi amacıyla TÜBİTAK Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı (1007 Programı) kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığının müşteri kurum olarak yer aldığı “Sebze, Mısır ve Ayçiçeği Tohumculuğunda İklim Değişikliğine Uyumlu, Abiyotik ve Biyotik Stres Koşullarına Dayanıklı/Tolerant Yeni Hat/Çeşit ve Anaçların Geliştirilmesi”  başlıklı çağrı, Kamu Araştırmaları Destek Grubu (KAMAG) tarafından yayınlanmıştır. 

Çağrı kapsamında I. aşama proje başvuruları alınacaktır. Proje önerilerinin çevrim içi başvuru sistemine kaydedilerek onaylanması için son tarih 15 Kasım 2024 saat 23:59 olarak belirlenmiştir.

Çağrıya ilişkin detaylı bilgilere ve çevrim içim başvuru sistemine https://ardeb-pbs.tubitak.gov.tr/ bağlantısından erişim sağlanması mümkündür. 

Duyurunun yayınlandığı web sayfasına erişmek için tıklayınız.