Çankaya Üniversitesi TTO desteği ile ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ ile TURALI HİDROLİK MAKİNA ÇELİK İNŞ. EĞT. TİC. LTD. ŞTİ. ve RAMSA HAVA SAVUNMA SANAYİ AR-GE MÜH. TİC. LTD. ŞTİ. arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Protokol kapsamında; Üniversite öğrencilerinin Firmada staj yapabilmesi, son sınıf öğrencilerinin bitirme projesini ortak veya eşgüdümlü olarak geliştirebilmesi, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında ortak çalışmalar yapılması, fikri mülkiyet konularında ortak başvuru gerçekleştirmesi, Firma çalışanlarının Üniversite’de yapacağı yükseköğrenim eğitiminden indirimli faydalanması konuları ele alınmış ve işbirliklerinin gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Gerçekleştirilen bu işbirliğinin hayırlı olmasını temenni ederiz.